Bijzondere keukens

Bijzondere keukens vindt u bij Au Four. Bij ons is uniek de standaard. Elke keukenruimte verdient een ontwerp op maat. Op deze manier kunnen wij een bijzondere keuken ontwerpen, passend bij uw wensen, ruimte en interieur. Bij Au Four vindt u een prachtige collectie bijzondere keukens. Deze zijn van hoge kwaliteit en voorzien van luxe apparatuur. Onze keukens zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, materialen en stijlen. Bent u op zoek naar een moderne keuken, een greeploze keuken, een design keuken of een luxe keuken? De keuze is geheel aan u, maar wij helpen u graag bij deze keuze.

Laden..

Apparatuur voor bijzondere keukens

Een bijzondere keuken vraagt om de juiste keukenapparatuur. De apparatuur maakt de keuken af. Kiest u voor rvs of gaat u voor black steel? Kiest u een Bora inductiekookplaat met afzuiging of kookt u liever op gas en kiest u voor een design afzuigkap? Onze showroom is ons toonbeeld. Bijzondere keukens in diverse stijlen. Allen voorzien van hoogwaardige keukenapparatuur van merken zoals Miele, ATAG en Siemens.

Onze showroom

Kom eens langs in onze showroom in Hoensbroek, Limburg en laat u inspireren. Talloze mogelijkheden, diverse keuken opstellingen voorzien van de laatste trends op keukengebied. Een ontwerp op maat? Maak een afspraak zodat we ruimschoots de tijd voor u kunnen nemen. Of vraag ons inspiratieboek aan. Bij Au Four vindt u altijd een bijzondere keuken die bij u past. Daag ons uit.

Volledig ontzorgd worden in uw wensen?

Een afspraak binnen 2 weken. Maak een afspraak

Download inspiratieboek

Voor uw perfecte droomkeuken Download nu
Au Four Keukens
Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!