Leefkeuken met eiland

Leefkeuken

De leefkeuken is een keuken die erg populair is, maar wat is nu een leefkeuken? Ruimtes versmelten. Een leefkeuken is een keuken waar niet alleen in gekookt wordt maar die ook wordt gebruikt als eet- woonkamer. In een leefkeuken ontbijt u ’s ochtends met een krantje en ’s avonds blijft u nog even lekker borrelen na het avond eten. Een leefkeuken wordt betrokken bij de rest van uw interieur en is niet langer meer een ruimte waar u alleen even snel komt om te koken. Leefkeukens zijn sfeervol en luxe. Wij maken uw wensen werkelijkheid. Bij Au Four geld: Uniek is de standaard.

Luxe leefkeuken

Leefkeuken inspiratie

Wanneer u op zoek bent naar inspiratie voor uw nieuwe leefkeuken bent u bij Au Four op de juiste plek. In onze showroom in Hoensbroek vindt u volop keuken inspiratie. Hier vindt u verschillende keuken- stijlen, opstellingen en materialen. Uiteraard hebben wij ook op het gebied van keukenapparatuur veel te bieden en inspireren wij u graag tijdens uw adviesgesprek. Wilt u toch liever eerst thuis inspiratie opdoen voordat u onze showroom bezoekt? Vraag dan het inspiratieboek aan en ontdek de onderscheidende, verrassende en sfeervolle ontwerpen van Au Four laat u inspireren voor uw woon leefkeuken.

Leefkeuken met eiland

De indeling van een leefkeuken moet vooral passen bij uw levensstijl. Wilt u bijvoorbeeld graag extra werkruimte creëren? Denk dan aan een moderne keuken met eiland. Houdt u van borrelen met vrienden en familie? Ga dan voor een keuken met bar. Een keukeneiland of bar is in verschillende luxe materialen en stijlen verkrijgbaar. Door de verschillende materialen van hoge kwaliteit en kleuren op de juiste manier in te zetten creëert u de gewenste sfeervolle leefkeuken met eiland.

Grote leefkeuken

In een grote leefkeuken kunt u samen met uw vrienden borrelen, gezellig met uw gezin ontbijten of heerlijk uitgebreid koken voor uw familie. Misschien wilt u wel een moderne leefkeuken met eiland en tafel. Weet u niet zeker welke indeling en stijl nu het beste passen voor uw ultieme leefkeuken? Dan staan onze keukenadviseurs graag voor u klaar. Samen met u ontwerpen zij uw luxe droomkeuken. Wanneer u een advies gesprek maakt nemen onze keuken specialisten uitgebreid de tijd voor u.

Unieke leefkeuken

Moderne leefkeuken

Een moderne keuken en leefkeuken worden vaak in een adem met elkaar uitgesproken. Maar een leefkeuken kan in elke stijl ontworpen worden door Au Four. Wij laten uw leefkeuken naadloos aansluiten bij uw interieurstijl waardoor uw leefkeuken het centrale punt wordt in uw huis. Neem snel contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de beste keuze.

Gezellige leefkeuken
Zwarte leefkeuken
Donkere leefkeuken

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan