Keukenmeubels

Keukenmeubels

Bij Au Four kunt u terecht voor de mooiste keukenmeubels. Uniek is onze standaard en dat houden wij dan ook altijd in gedachten bij het ontwerpen van elke keuken. Iedere keuken wordt speciaal voor u ontworpen. Hoge kwaliteit staat daarbij voorop. Een luxe keuken die niet alleen stijlvol, maar ook nog eens functioneel is, vindt u bij Au Four. 

Stijlvolle keukenmeubelen

Kwalitatieve en stijlvolle keukenmeubelen

Onze keukenmeubels worden met veel passie en expertise ontworpen. Daarbij worden alleen de allerbeste materialen gebruikt. Ook wordt rekening gehouden met alle andere belangrijke elementen en kijken wij verder dan alleen de keukenruimte. Zo zorgen wij ervoor dat er een perfecte balans is tussen de gebruikte kleuren, materialen en lichtinval. Onze adviseurs brengen al uw wensen in kaart en gaan daarna aan de slag met het ontwerpen van uw droomkeuken. Afhankelijk van uw smaak kunt u de keukenmeubels kiezen die bij u passen. Een keukenmeubel in het zwart is bijvoorbeeld een echte klassieker, maar misschien kiest u liever voor een opvallendere kleur. Als u van de landelijke stijl houdt is een keukenmeubel van hout of houtlook misschien wel wat voor u. Wilt u alvast wat inspiratie opdoen over alle mogelijkheden van losse keukenmeubels? Vraag dan nu ons gratis inspiratieboek aan. 

Keuken meubels op maat

Keuken meubels op maat gemaakt 

Naast de kleur en het materiaal, zijn specifieke elementen zoals keukenblad en apparatuur natuurlijk ook belangrijk bij het kiezen van een los keukenmeubel. Een keukenmeubel met werkblad van marmer of marmerlook is razend populair en wij begrijpen wel waarom. Voor het ontwerp van uw keuken is het belangrijk dat er goed nagedacht wordt over de inrichting. Zo kunnen we samen kijken waar we het beste een keukenmeubel met spoelbak kunnen plaatsen en waar het kookgedeelte komt, zodat uw keuken zo efficiënt mogelijk is ingericht. We denken ook mee over de binneninrichting van de keukenmeubelen. Denk aan dividers, besteklades en andere slimme oplossingen. Kortom uw keukenmeubel is helemaal te personaliseren. Bij Au Four vindt u een keukenmeubel op maat dat aan al uw wensen voldoet. Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over en staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in om uw droomkeuken te bespreken. 

Keukenmeubels
Stijlvolle keukenmeubelen
Keuken meubels op maat

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan