Keuken inspiratie

Volop keuken inspiratie in de showroom van Au Four. Bij ons vindt u verschillende keuken- stijlen, opstellingen en materialen. Ook op het gebied van keukenapparatuur hebben we veel te bieden. Laat u inspireren. Toch liever thuis keuken inspiratie opdoen? Vraag dan ons inspiratieboek aan. Boordevol ideeën, stijlen en gerealiseerde projecten.

Au Four Keukens

Moderne Keukens
Strakke lijnen en een combinatie van verschillende materialen en kleuren. Een moderne keuken straalt rust uit. Deze keukens zijn vaak voorzien van de laatste trends op keukengebied.

Au Four Keukens

Landelijke keukens
Nostalgie. Een landelijke keuken straalt gezelligheid uit. Natuurlijke materialen in uw keuken. Gaat u voor een klassiek landelijke keuken of toch voor een modern landelijke keuken?

Au Four Keukens

Houten keukens
Een houten keuken straalt warmte uit en past bij elk interieur. Compleet houten keukens of kies voor een combinatie met andere materialen en kleuren. Volop keuken inspiratie.

Au Four Keukens

Zwarte keukens
Zwarte keukens zijn erg populair. Een compleet zwarte keuken of combineer de zwarte fronten met een houten front. Strakke lijnen en een stoer uiterlijk.

Au Four Keukens

Greeploze keukens
Greeploze keukens zijn tijdloos en stralen luxe uit. Diverse technieken zorgen ervoor dat u kasten en lades gemakkelijk kunt openen. Talloze mogelijkheden.

Au Four Keukens

Luxe keukens
Een hoge mate van exclusiviteit. Luxe keukens zijn voorzien van de laatste trends op keukengebied. Maatwerk, gebaseerd op uw persoonlijke wensen.

Au Four Keukens

Keukens met bar
Gezellig bijpraten tijdens het koken? Dan is een keuken met bar een goede keuze. Creëer gezelligheid in uw keuken. Een keuken met bar is realiseerbaar in verschillende stijlen.

Au Four Keukens

Eiland keukens
Een keuken met (kook)eiland is altijd een goed idee. Een perfecte opstelling om uw keukenruimte met andere ruimtes te verbinden. Ontdek de mogelijkheden.

Au Four Keukens

Design keukens
Een exclusief en gewaagd ontwerp. Een unieke keuken, speciaal voor u ontworpen. Voorzien van de laatste snufjes en trends op keukengebied.

Au Four Keukens

Unieke keukens
Unieke keukens op maat. Ga voor een gewaagde kleur of een uniek design. Een zwevend kookeiland bijvoorbeeld. Uniek is de standaard.

Au Four Keukens

Leefkeukens
Een leefkeuken is vaak het centrale middelpunt van het huis. We zorgen ervoor dat de keuken naadloos aansluit bij de rest van de woning.

Au Four Keukens

Exclusieve keukens
Bij Au Four zijn alle keukens exclusief, speciaal voor u ontworpen. Elke keukenruimte vraagt immers om een persoonlijk design. Daag ons gerust uit.

Welke keuken past bij mij?

Volop keuken inspiratie dus. Maar welke stijl past het beste bij uw wensen? Laat u verrassen door de mogelijkheden in onze keuken showroom in Hoensbroek, Limburg. De showroom is dé plek om u te laten inspireren. Diverse keuken- opstellingen en stijlen. Ook op het gebied van keukenapparatuur heeft u een ruime keuze. Topmerken zoals Miele, Siemens en ATAG. Alvast inspiratie opdoen? Vraag ons inspiratieboek aan. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom. We raden u aan een afspraak te maken, zodat we de tijd kunnen nemen voor uw bezoek.

Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!