Hoekkeuken

Hoekkeuken

De hoekkeuken is een ontzettend praktische en stijlvolle keukenopstelling. Met deze opstelling benut u optimaal uw keukenruimte, waardoor vaak veel bewegingsruimte overblijft. In deze vrije ruimte kunt u bijvoorbeeld een kookeiland of een eettafel neerzetten. Dit is naast functioneel, ook erg gezellig en sfeervol.

Optimaal uw ruimte benutten met een grote of kleine hoekkeuken

Een hoekkeuken kan zowel in grote als kleine ruimtes, maar vooral bij een kleine keuken wilt u vaak zo gunstig mogelijk gebruik maken van de beschikbare ruimte. Er zijn veel verschillende uitvoeringen mogelijk van de hoekkeuken, klein of groot. De favoriete plek van een keuken is voor velen toch bij een raam. Aan de voorkant van het huis, zodat u vrij zicht heeft naar buiten tijdens het koken.  Een populaire keukenopstelling die waarschijnlijk nooit uit de mode raakt, is natuurlijk de hoekkeuken met kookeiland, ofwel vaak een u-keuken genoemd. Deze opstelling is niet alleen geweldig om te zien, maar ook ontzettend functioneel. Met een hoekkeuken met eiland heeft u alles binnen handbereik tijdens het koken en creëer je een gezellige en open sfeer. Welke opstelling u ook kiest, bij Au Four vindt u de complete hoekkeuken van uw dromen. Wilt u alvast wat ideeën opdoen voor uw droomkeuken? Vraag dan nu ons gratis inspiratieboek aan.

Een hoekkeuken modern, landelijk of industrieel?

Eigenlijk zijn alle stijlen mogelijk voor de hoek keuken. Afhankelijk van uw smaak, budget en de rest van uw interieur, kunt u de juiste keukenstijl kiezen. Met de moderne hoekkeuken zit u altijd goed. Zo zou u bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een zwarte hoekkeuken met aardetinten als details, een ontwerp dat helemaal trendy is op dit moment. Als u een landelijke hoekkeuken wilt, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor lichtere kleuren en houten details. Een witte hoekkeuken met houten keukenkastjes past dan ook perfect bij deze stijl. Maar als het om de landelijke hoekkeuken gaat, is er veel variatie mogelijk, zo kunt u bijvoorbeeld ook het aanrecht in houtlook laten uitvoeren en de keukenkastjes in het wit. Er zijn natuurlijk nog veel meer verschillende stijlen mogelijk, zoals bijvoorbeeld de hoekkeuken industrieel uitgevoerd. Denk daarbij aan een hoekkeuken: zwart, met grijze en robuuste elementen.

Hoekkeuken modern

Verschillende uitvoeringen; hoekkeuken zonder bovenkastjes

Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk van de hoekkeuken. Eén van de keuzes die daarbij komt kijken is of u wel of geen bovenkastjes wilt. Het kan erg handig zijn om wel te kiezen voor bovenkastjes, omdat u hier veel spullen in kunt opbergen. Anderzijds kunt u ook extra opbergruimte in de keukenblokken creëren aan de hand van slimme opbergsystemen. Afhankelijk van wat u het mooist eruit vindt zien en wat het meest praktisch is in uw situatie, kunt u kiezen voor een hoekkeuken met bovenkastjes of zonder. Een hoekkeuken met hoge kasten kan bijvoorbeeld erg mooi en functioneel in één zijn. Ook kunt u kiezen voor een hoekkeuken met kastenwand, waarin u veel plek hebt om keukengerei en andere spullen in op te bergen. Wij voorzien u graag van advies over wat de beste keuze is voor u. Een hoekkeuken kopen van hoogwaardige kwaliteit, voorzien van al uw wensen, doet u dan ook bij Au Four. Plan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek in om uw droomkeuken te bespreken.

Hoekkeuken
Hoekkeuken modern

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan