Exclusieve keukens

Een exclusieve keuken heeft een karakter. Uw karakter. Een uniek ontwerp, gericht op uw persoonlijke wensen en de beschikbare ruimte. Het is meer dan een keuken op zicx. Het is een écht meubelstuk. Vak het centrale middelpunt in de woning. Een exclusieve keuken is een echte eyecatcher. Hoogwaardige materialen, keukenbladen en luxe keukenapparatuur. Voorzien van de laatste trends op keukengebied. Altijd een exclusieve keuken op maat.

Laden..
De keuken naar de voorkant van het huis verplaatsen? Geen probleem. Niet alleen was de oude keuken aan vervanging toe, de familie Frissen wilden de keuken graag verplaatsen naar de voorkant van de woning.
Binnen kijken bij familie Frissen

Exclusief bij Au Four

Bij Au Four is uniek de standaard. Een exclusieve keuken vraagt om een exclusief ontwerp. Van landelijk, klassiek en greeploos tot een ultra moderne keuken of een houten keuken. Au Four maakt een uniek ontwerp op maat. Ruime opstellingen, vaak met een kookeiland of schiereiland. Luxe apparatuur en ook gebruiksgemak staat hoog in het vaandel. Deze exclusieve keuken moet aansluiten bij de rest van uw woning en interieur.

Keuken inspiratie

Wilt u alvast keuken inspiratie opdoen? Vraag dan ons inspiratieboek aan. Boordevol keuken inspiratie en reeds gerealiseerde projecten. Of bekijk een greep uit onze collectie hier. Liever een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs? Maak dan een afspraak, zodat we ruimschoots de tijd voor u kunnen nemen. U bent van harte welkom. De koffie staat klaar.

Volledig ontzorgd worden in uw wensen?

Een afspraak binnen 2 weken. Maak een afspraak

Download inspiratieboek

Voor uw perfecte droomkeuken Download nu
Au Four Keukens
Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!