De keuken bij de rest van de woonruimte betrekken

Au Four: meer dan alleen keukens!

In de eerste plaats komen velen naar Au Four voor het uitzoeken van een droomkeuken. Onze showroom is een plek waar u inspiratie op kunt doen, verschillende opstellingen kunt bekijken en waar u de nieuwste keukentrends ontdekt. Maar heeft u er ooit bij stilgestaan dat wij meer voor u kunnen betekenen dan alleen een plek om de keuken van uw dromen te vinden?

Keukens

Bijkeukens

Naast een uniek aanbod aan keukens heeft Au Four nog veel meer te bieden. Een bijkeuken is een geweldige aanvulling op uw keukenruimte. Naast dat uw extra opbergruimte krijgt, helpt het u ook om de keuken georganiseerd te houden. Voor elke bijkeuken kunnen wij een ontwerp op maat creëren. Van een hoge, smalle kast voor de strijkplank tot uitschuifbare lades voor de wasmand. Kiest u voor een bijkeuken met grepen of gaat u voor greeploos? Valt de keuze op een bijkeuken in dezelfde kleur als uw keuken? Of gaat u toch voor een nieuw kleurenpalet? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Tv-meubels

Uniek is de standaard.

Wat kunnen we betekenen voor uw woonruimte? Een (bij)keuken of andere meubels; bij Au Four is het allemaal mogelijk. Breng een bezoek aan onze showroom of plan alvast een adviesgesprek met een van onze adviseurs.

Unieke keukens

In onze showroom tonen wij u een divers aanbod aan keukens en keukenapparatuur. Rekening houdend met de laatste trends en innovaties blijven wij veranderen en vernieuwen. Bij Au Four streven we naar het hoogst haalbare en ontzorgen we u van A tot Z. Wij creëren een design wat voldoet aan al uw wensen. Het resultaat? Een prachtige keuken waar u nog jarenlang plezier van heeft.

Bijkeukens

Wandmeubelen

Wandmeubelen zijn een stijlvolle en functionele toevoeging voor uw woning. Ze kunnen namelijk ook worden geplaatst in andere ruimtes dan de keuken, waardoor ze een veelzijdige en praktische oplossing bieden voor opslag en decoratie. In de woonkamer zou u bijvoorbeeld kunnen denken aan wandplanken, tv-meubels en kasten. Door wandmeubelen te integreren in verschillende kamers van uw huis, kunt u niet alleen een opgeruimde omgeving creëren, maar kunt u ook uw persoonlijke stijl tot uiting brengen.

Woondecoratie

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan