Laden..
De kraan die alles kan

De kraan die alles kan

Terug naar archief

De kokendwaterkraan van Quooker

De kokenwaterkraan van Quooker is de kraan die alles kan. Naast warm, koud en kokend water, nu ook koel bruisend en gefilterd water uit uw Quooker kraan. Eenvoudig en veilig te bedienen en verkrijgbaar in chroom, rvs, goud en zwart. Altijd een Quooker die bij uw wensen past.

De voordelen van een Quooker:

  • Altijd kokend water bij de hand
  • Veilig en duurzaam
  • Ruimtebesparend
  • Multi-inzetbaar
  • Kindvriendelijk
Au Four Keukens
Au Four Keukens

Quooker zwart

Stoer maar elegant: de zwarte Quooker. Ondanks zijn zeer sterke karakter, past deze zwarte kokendwaterkraan zich makkelijk aan. Ook aan uw keuken. Een prachtige aanvulling. De zwarte Quooker biedt dezelfde voordelen als de andere Quooker-kranen. Verkrijgbaar met een hoekige of ronde uitloop en wordt geleverd met een reservoir van 3 of 6 liter. Ook bestaat er een bijpassende zeeppomp.

100°C water uit de Quooker-kraan

Het water wordt onder druk in het reservoir op 110°C (dus steriel) gehouden en komt vervolgens uit de kraan. Bovendien verbetert het koolstoffilter de zuiverheid en smaak van leidingwater. Erg handig dus bij het zetten van een kop koffie of thee, het koken van pasta of rijst, asperges blancheren of bij de bereiding van een melkflesje. Maar ook bij het voorverwarmen van borden, het afspoelen van een vieze ovenschaal of het ontvellen van tomaten.


Volledig ontzorgd worden in uw wensen?

Een afspraak binnen 2 weken. Maak een afspraak

Download inspiratieboek

Voor uw perfecte droomkeuken Download nu
Au Four Keukens
Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!