Houten en grijze keuken

Antraciet keuken

Een antraciet keuken is erg geliefd en past bij elke smaak en in ieder interieur. Een antraciet grijze keuken creëert een elegante en chique sfeer en is verkrijgbaar in allerlei verschillende stijlen. Ook is het een perfect alternatief voor wie zwart nét iets te donker is. Het voordeel van antraciet is dat het met eindeloos veel stijlen te combineren is. Wilt u alvast inspiratie op doen over antraciet keukens? Vraag dan ons gratis inspiratieboek aan.

Antraciet keuken met zwart blad

Antraciet keuken met zwart blad

Een antraciet keuken met zwart blad zorgt voor een strak en tijdloos design. Ga voor een greeploze antraciet keuken om het moderne en strakke design helemaal af te maken. Doordat antraciet zich zo goed laat combineren zijn er eindeloos veel combinaties mogelijk. Houdt u meer van een stoere en robuuste uitstraling? Ga dan voor een antraciet keuken met een betonlook blad. Het ziet er niet alleen prachtig uit, maar het brengt ook allerlei voordelen met zich mee. Betonlook is een stuk lichter en voelt bijvoorbeeld veel warmer aan dan echt beton. Het is ook veel makkelijker schoon te maken en is veel beter beschermd tegen vuil en beschadigingen dan een betonnen blad. Een industriële look maakt u af door te kiezen voor een keuken met fronten in de kleur antraciet mat. Mat zorgt voor een neutrale uitstraling en past helemaal binnen een modern interieur.

Antraciet keuken met houten blad

Een keuken in antraciet met hout is een erg populaire keuze. Het antraciet zorgt voor een strakke designvolle uitstraling en de houten afwerking schept sfeer. Doordat hout erg veelzijdig is zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Deze twee stijlen vormen samen een prachtige combinatie en zorgen voor een aangenaam contrast.

Landelijke keuken antraciet

Een landelijke antraciet keuken wordt nog vaak als een absolute favoriet beschouwd. Een landelijke keuken straalt een nostalgische en warme sfeer uit. De antraciet kleur geeft deze keuken een unieke en tijdloze touch. Een combinatie van antraciet met een houten front zorgen voor schitterend contrast. De antraciet kleur komt eveneens schitterend uit bij een modern landelijke keuken. Een moderne landelijke keuken kenmerkt zich vaak door minder versieringen en iets meer de nadruk op strak afgewerkte fronten. De antraciet kleur maakt de landelijke keuken helemaal af en wordt er een gezellige en sfeervolle uitstraling gecreëerd.

Landelijke keuken grijs

Keuken antraciet

Het voordeel van een antraciet kleurige keuken is dat het eenvoudig te combineren is met allerlei soorten kleuren en materialen. De mogelijkheden van een antraciet keuken met verschillende stijlen zijn eindeloos. Bij Au Four houden wij graag rekening met uw wensen en behoeften. Wij vinden het belangrijk dat alles aansluit met de rest van uw interieur, zodat het mooi op elkaar aansluit. Wilt u graag meer weten over de keukens van Au Four, of misschien zelfs wel de antraciet keuken van uw dromen bespreken? Plan dan nu vrijblijvend een adviesgesprek in met een van onze keukenarchitecten!

Keuken antraciet
Antraciet keuken met zwart blad

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan