Strakke keuken

Strakke keuken

Wanneer u van strakke keukens houdt bent u bij Au Four op de juiste plek. Au Four ontwerpt samen met u een op maat gemaakte keuken die aan al uw wensen voldoet.

Kosten maatwerk keuken

Strakke witte keuken

Een strakke keuken wordt gekenmerkt door de strakke lijnen en de symmetrie in de opstelling van de keuken. Dit maakt de strakke keuken een echte eyecatcher. Tevens zorgt een witte keuken voor een licht en open gevoel in uw strakke keuken wat zelfs een kleinere ruimte het gewenste ruimtelijke effect geeft. Maar waar je eerst voornamelijk witte strakke keukens zag zien we nu ook steeds vaker een strakke zwarte keuken of andere donkere kleuren terug. Door de strakke lijnen en vaak greeploze designs krijgt uw keuken een luxueuze moderne uitstraling.

Landelijke strakke keuken

Een strakke keuken betekent niet meer alleen een hoogglans witte keuken maar kan ook in een landelijke stijl. In een strakke landelijke keuken wordt hout en strakke lijnen met elkaar gecombineerd waardoor u een strakke moderne keuken krijgt die precies aansluit bij uw landelijke interieur.

Strakke keuken met eiland

Wanneer u graag extra werkruimte wilt creëren in een keuken is een eiland in de keuken een goed idee. Een strakke keuken met eiland betrekt een open eet- of woonkamer bij elkaar. Hierdoor kunt u tijdens het koken in contact blijven met familie en vrienden. Een keukeneiland geeft extra opbergruimte waardoor uw al het ongewenste keuken materiaal kunt verbergen en de keuken de strakke uitstraling blijft behouden die u voor ogen heeft.

Strakke keuken met eiland

Bezoek onze showroom

Au Four heeft een ruime showroom in Hoensbroek, Limburg. We nodigen u graag uit. Kom binnen en laat u verleiden door ruim 1500 vierkante meter aan eindeloze mogelijkheden op keukengebied.

Bij ons bent u verzekerd van originaliteit, creativiteit en de bijbehorende service. Talloze mogelijkheden op het gebied van keukens, keuken inbouwapparatuur en keukenbladen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van design keukens? Maak dan een afspraak of kom langs in onze showroom in Hoensbroek, Limburg. U kunt natuurlijk ook ons inspiratieboek aanvragen.

Kosten maatwerk keuken
Strakke keuken met eiland
Strakke keuken

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan