Uniek is de standaard
Eigen binnenhuisarchitecten
Eindeloze mogelijkheden
Inspirerende showroom
Maatwerk keukens

Showroomkeuken K7

Een moderne showroomkeuken met composieten keukenblad in marmerlook. We denken graag met u mee zodat de keuken perfect aansluit op de rest van uw woning. U ziet hier een gelakt laminaat zwarte keuken voorzien van ATAG, Novy en Bosch keukenapparatuur.

Laden..
zwarte keuken
zwarte keuken
zwarte keuken
zwarte keuken
Zwarte keuken
zwarte keuken
zwarte keuken
zwarte keuken
zwarte keuken
zwarte keuken
Zwarte keuken
zwarte keuken

Showroomkeuken K7 is uitgerust met apparatuur van het merk Bosch: een koelkast, een vaatwasser, een bakoven met magnetron en een warmhoudlade. De plafondunit is van Novy en de gaskookplaat met twee Volcano wokbranders zijn van het merk ATAG.

Prijs:
Elk aannemelijk bod

Meer informatie over deze keuken? Neem contact met ons op. Of kom langs in onze showroom in Hoensbroek. We helpen u graag.

Volledig ontzorgd worden in uw wensen?

Een afspraak binnen 2 weken. Maak een afspraak

Download inspiratieboek

Voor uw perfecte droomkeuken Download nu
Au Four Keukens

Showroomkeukens bij Au Four

Voordelige showroomkeukens koopt u bij Au Four. We volgen de keuken trends op de voet en daarom vernieuwen we onze keuken showroom met enige regelmaat. Onze showroomkeukens zijn van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan keukenapparatuur van Miele, Siemens of Bora, een keukenblad van composiet, graniet of keramiek. Of zelfs een marmer keukenblad.

De showroomkeukens die plaats maken voor nieuwe keukens, gaan extra voordelig geprijsd de verkoop in. Zo kunt u voordelig een nieuwe keuken kopen.

Een keuken kopen

We helpen u graag bij het kopen van een (showroom) keuken. Een nieuwe keuken kopen kan erg lastig zijn en daarom helpen we u graag. We nemen de tijd voor u. Een keuken op maat, exclusief voor u ontworpen. We hebben diverse stijlen zoals moderne keukens, greeploze keukens, landelijke keukens en houten keukens. Of gaat u liever voor een industriële of zwarte keuken? Alles is mogelijk.

Breng een bezoek aan onze inspirerende keukenshowroom in Hoensbroek, Limburg. Volop keuken inspiratie. Design keukens op maat. Bij Au Four is uniek de standaard.

Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!