Uniek is de standaard
Eigen binnenhuisarchitecten
Eindeloze mogelijkheden
Inspirerende showroom
Maatwerk keukens

Showroomkeuken K4

Een showroomkeuken die warmte uitstraalt. We denken graag met u mee zodat de keukenruimte perfect aansluit op de rest van uw woning. U ziet hier een greeploze hoogglanzende keuken voorzien met een Bora inductiekookplaat met afzuigsysteem. Door dit systeem is de afzuigkap overbodig. De keuken krijgt hierdoor een strak en verzorgd uiterlijk. Het zwevende gedeelte waarop gekookt en gespoeld wordt, is ingebouwd in een nis welke bekleed is met mosaic.

Laden..
showroomkeukens
showroomkeukens Au Four
Bora kookplaat
showroomkeuken K4
showroomkeukens
showroomkeukens
showroomkeukens Au Four
Bora kookplaat
showroomkeuken K4
showroomkeukens

Verder is deze keuken uitgerust met apparatuur van het merk Siemens: een koelkast met vriesvak, een vaatwasser, een oven met magnetron en een koffiemachine. Ook bevat deze keuken een Quooker. Dit is een koud-, warm- en kokendwaterkraan in één.

Prijs:
Elk aannemelijk bod

Meer informatie over deze keuken? Neem contact met ons op.

Volledig ontzorgd worden in uw wensen?

Een afspraak binnen 2 weken. Maak een afspraak

Download inspiratieboek

Voor uw perfecte droomkeuken Download nu
Au Four Keukens

Showroomkeukens bij Au Four

Voordelige showroomkeukens koopt u bij Au Four. We volgen de keuken trends op de voet en daarom vernieuwen we onze keuken showroom met enige regelmaat. Onze showroomkeukens zijn van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan keukenapparatuur van Miele, Siemens of Bora, een keukenblad van composiet, graniet of keramiek. Of zelfs een marmer keukenblad.

De showroomkeukens die plaats maken voor nieuwe keukens, gaan extra voordelig geprijsd de verkoop in. Zo kunt u voordelig een nieuwe keuken kopen.

Een keuken kopen

We helpen u graag bij het kopen van een (showroom) keuken. Een nieuwe keuken kopen kan erg lastig zijn en daarom helpen we u graag. We nemen de tijd voor u. Een keuken op maat, exclusief voor u ontworpen. We hebben diverse stijlen zoals moderne keukens, greeploze keukens, landelijke keukens en houten keukens. Of gaat u liever voor een industriële of zwarte keuken? Alles is mogelijk.

Breng een bezoek aan onze inspirerende keukenshowroom in Hoensbroek, Limburg. Volop keuken inspiratie. Design keukens op maat. Bij Au Four is uniek de standaard.

Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!