Private dining

Nu bij aankoop van uw droomkeuken private dining cadeau!

Bij Au Four gaat het niet alleen om een keuken, maar ook om een totale smaakbeleving. Daarom ontvangt u nu bij aanschaf van uw droomkeuken een exclusieve ervaring: een privé kok die uw culinaire wensen tot leven brengt. Proef de luxe en geniet in stijl!

Private dining cadeau

Actievoorwaarden

  • Private dining voor maximaal 6 personen bij de klant thuis, na plaatsing van de keuken.
  • Een welkomstdrankje en een glas wijn per gang zijn bij deze prijs inbegrepen.
  • Een extra persoon is mogelijk tegen een betaling van €100,- per persoon. Deze kosten zijn voor rekening van de klant. Koffie, thee en overige dranken worden niet verzorgd door Smaak en Vermaak.
  • Alleen geldig bij aankoop van een nieuwe én complete keuken. Showroomkeukens zijn uitgesloten van deze actie.
  • Na het maken van een reservering heeft de klant tot maximaal twee weken voor aanvang van het diner de tijd om kosteloos te annuleren. Smaak en Vermaak gaat dan samen met de klant in overleg voor een tweede datum. Dit kan eenmalig. Daarna komt de cheque/waardebon te vervallen.
  • De voucher heeft een geldigheidsduur van maximaal 6 maanden na opleverdatum van de keuken. Daarna is deze niet meer te verzilveren. De exacte datum kunt u terugvinden op de cheque.

Smaak en Vermaak

Uniek is de standaard

Bij Au Four streven we naar het hoogst haalbare. Met de laatste innovaties op het gebied van keukens en keukenapparatuur blijven we telkens innoveren en vernieuwen. Bij ons bent u verzekerd van een uniek ontwerp, compleet afgestemd op uw wensen en behoeften. Uniek is daarom niet voor niets onze standaard. Wij gaan voor het totaalplaatje, waarbij we niet alleen de keuken, maar ook alles eromheen meenemen.

Smaak & Vermaak

Voortreffelijk eten, een heerlijk glas wijn en de juiste ambiance zorgen voor een geslaagde avond. Smaak & Vermaak heeft als doel uw wensen waar te maken. U als klant bent getuige van live cooking door de chefs. Alle gerechten zijn op elkaar afgestemd en worden op eigen wijze gestyled. Met een menu vol eerlijke producten uit de streek zorgt Smaak & Vermaak voor een geweldige avond.

exclusieve keukenopstelling
Exclusieve keuken met bar

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan