Over ons

Onze showroom

In onze showroom tonen wij de laatste trends en innovaties op het gebied van keukens en keukenapparatuur. En we blijven veranderen en vernieuwen. Ons motto, uniek is de standaard, loopt als een rode draad door onze showroom. Kom langs en laat u verleiden door ruim 2000 vierkante meter aan eindeloze mogelijkheden. 

Bij ons bent u verzekerd van originaliteit, creativiteit en de bijbehorende service. Compleet afgestemd op uw behoeften. Voor ons betekend uniek: streven naar het hoogst haalbare.

Diverse stijlen passeren de revue. Moderne keukens, landelijke keukens, houten keukens en industriële keukens. Bent u op zoek naar een compleet greeploze keuken of naar een keuken met unieke greep? Ook op het gebied van keukenapparatuur werken wij enkel samen met de beste leveranciers zoals Gaggenau, Miele, Siemens, Bora, ATAG en Quooker. We laten u graag kennismaken met de ongekende mogelijkheden op het gebied van keukens en apparatuur. 

 

Team Au Four

Ons team

Met passie voor het vak en een creatieve denkwijze helpen wij u graag bij de realisatie van uw droomkeuken. Wij streven naar het hoogst haalbare en ontzorgen van A tot Z.

Dit is de plek waar we keukendromen waar kunnen maken. Dit doen we met passie en enthousiasme. Paul Mackus (directeur) heeft inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring in de keukenbranche en zijn rechterhand René alweer 20 jaar. Uniek is de standaard, dat is onze filosofie. Wij blijven veranderen en vernieuwen.

Een keuken uitzoeken doe je maar een paar keer in je leven. Wij gaan voor de totaalbeleving waarbij niet alleen de keuken, maar ook alles eromheen is meegenomen. Een keuken waar je elke dag blij van wordt. Waar je met plezier aan het dagelijkse kookritueel begint omdat je weet dat je nieuwe keuken praktisch is ingedeeld en helemaal naar wens werkt. En natuurlijk een lust voor het oog.

btn icon Vraag hier ons magazine aan