Moderne eilandkeuken

Moderne keuken met eiland

Een moderne keuken met eiland is de ultieme manier om uw eet- of woonkamer te betrekken bij uw open keuken. Een kookeiland of keuken met schiereiland keuken geven uw keuken extra werkruimte en opbergruimte. Door het gebruik van een eiland in de keuken maakt u van uw keuken een echte blikvanger.

Moderne keuken met kookeiland

Moderne keuken met kookeiland

Een combinatie van een moderne en een landelijke keuken kan perfect uitpakken in uw keukenruimte. Wissel moderne, strakke fronten af met bijvoorbeeld een robuust vrijstaand fornuis en een extra dik keukenblad. Of kies voor houten fronten, zwarte greeplijsten en zwarte apparatuur, voor een mooie mix van landelijk en modern. Nu nog een mooie greep en uw keuken is compleet.

Een keuken met kookeiland en moderne keukens worden vaak in een adem met elkaar uitgesproken. Een kookeiland met strakke lijnen geeft uw keuken een moderne uitstraling. Een modern keukeneiland laat u in verbinding staan met uw gasten terwijl u kookt en sluit naadloos aan bij uw interieur stijl. Of u nu van strak hoogglans wit houdt of juist meer van een landelijke stijl Au Four helpt u graag bij het ontwerpen van uw moderne keuken met eiland. Uniek is de standaard.

Kookeiland of een schiereiland

In de keukenwereld wordt er een verschil gemaakt tussen een kookeiland en een schiereiland. Bij een schiereiland is de kortste zijde tegen een wand geplaatst, waar een kookeiland los in de ruimte staat. Een schiereiland is een echte trend in wat kleinere ruimtes waardoor u ook in kleine ruimtes een moderne keuken met kookeiland kunt realiseren. Een modern keukeneiland is in verschillende luxe materialen en stijlen verkrijgbaar. Door het combineren van verschillende materialen van hoge kwaliteit en kleuren creëert u de gewenste sfeervolle moderne keuken met eiland.

Wilt u meer informatie over onze keuken collectie?

Au Four staat voor u klaar om de gewenste droomkeuken voor u te ontwerpen. Heeft u al een goed beeld van wat u graag zou willen maar wilt u toch nog graag verder geïnformeerd worden? Maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs. Wilt u toch graag eerst nog wat meer inspiratie op doen? Vraag dan ons inspiratie boek aan.

Moderne keuken met eiland
Moderne keuken met kookeiland

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan