Moderne eilandkeuken

Moderne keuken met eiland

Een moderne keuken met eiland is de ultieme manier om uw eet- of woonkamer te betrekken bij uw open keuken. Een kookeiland is niet alleen een prachtige toevoeging aan uw moderne keuken, het verandert ook de dynamiek van uw leefruimte. Het verbindt de keuken op unieke wijze met uw eet- of woonkamer, waardoor uw keuken een echte blikvanger wordt. Meer dan alleen een stijlvol element, biedt een kookeiland ook nog eens extra werk- en opbergruimte.

Moderne keuken met kookeiland

Moderne keuken met kookeiland

Een moderne keuken is moeiteloos te combineren met de charme van een landelijke keuken. Stel u eens voor: strakke, moderne fronten afgewisseld met een robuust, vrijstaand fornuis en een extra dik keukenblad. Of kies voor houten fronten, zwarte greeplijsten en zwarte apparatuur, voor de perfecte mix van landelijk en modern. Elk detail maakt uw keuken uniek, van de keuze van de greep tot het materiaal van uw blad.

Vaak gaan moderne keukens hand in hand met een keuken met kookeiland. Een kookeiland met strakke lijnen geeft uw keuken een moderne uitstraling. Een modern keukeneiland laat u in verbinding staan met uw gasten terwijl u kookt en sluit naadloos aan bij uw interieur. Of u nu van strak hoogglans wit houdt of juist meer van een landelijke stijl, Au Four helpt u graag bij het vormgeven van uw droomkeuken. Bij ons is uniek de standaard.

Kookeiland of een schiereiland

Hoewel beide opties hun eigen charme hebben, is het belangrijk het verschil te kennen tussen een kookeiland en een schiereiland. Bij een schiereiland is de kortste zijde tegen een wand geplaatst, waar een kookeiland los in de ruimte staat. Een schiereiland is een echte trend in wat kleinere ruimtes waardoor u ook in kleine ruimtes een moderne keuken met kookeiland kunt realiseren. Onze moderne keukeneilanden zijn verkrijgbaar in diverse luxe materialen, stijlen en kleuren, zodat u altijd de sfeer kunt creëren die u voor ogen heeft.

Wilt u meer informatie over onze keuken collectie?

Au Four staat voor u klaar om de gewenste droomkeuken voor u te ontwerpen. Heeft u al een goed beeld van wat u graag zou willen maar wilt u toch nog graag verder geïnformeerd worden? Maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs. Wilt u toch graag eerst nog wat meer inspiratie op doen? Vraag dan ons inspiratie boek aan.

Moderne keuken met eiland
Moderne keuken met kookeiland

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan