Keuken op maat

Keuken op maat

Bij Au Four kunt u terecht voor een keuken op maat die geheel voldoet aan uw wensen. Wij maken maatwerk keukens van de mooiste en kwalitatiefste materialen. Uw persoonlijk keukenontwerp maken wij geheel in uw stijl. Met onze expertise en passie ontwerpen wij exclusieve keukens op maat met een uniek design.  De mogelijkheden voor uw keuken zijn eindeloos. Wij hebben jarenlange ervaring met allerlei soorten keukens op maat. Van eilandkeukens tot aan leefkeukens. Wilt u uw keuken op maat laten maken? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze experts.

Keukenblad op maat

Keukenblad op maat

Een belangrijk element van de keuken is het keukenblad. Bij een landelijke keuken past een houten keukenblad op maat perfect in combinatie met houten keukenkastjes. Een moderne keuken gaat vaak mooi samen met een marmeren of stenen keukenblad, vaak zwart- of grijskleurig. Een keukenwerkblad op maat kan in alle vormen en kleuren, zoals U-vormig of rechthoekig. Bij het ontwerpen van de keuken houden we altijd rekening met de beschikbare ruimte en zorgen we ervoor dat de keuken hier mooi op aansluit. Vraag ons inspiratieboek aan om alvast wat ideeën op te doen voor uw droomkeuken. 

Witte keuken met zwart blad

Keukenkast op maat

Wilt u een keukenkast op maat laten maken? Dan bent u bij Au Four aan het juiste adres. Wij maken uw keukenkast inclusief keukendeurtjes op maat, volledig naar uw smaak. Wij letten op alle belangrijke aspecten die meespelen bij het ontwerp van een keuken. Zo zorgen wij ervoor dat de belichting, materialen, kleuren en vormgeving een prachtige compositie vormen waardoor uw op maat gemaakte keuken een echte eyecatcher is. Bij Au Four werken we met een aantal hoogstaande merken, waaronder; ATAG, Miele, Siemens, Bora en Quooker. In samenwerking met deze merken ontwerpen wij voor u een prachtige, maar ook functionele keuken waarin u de lekkerste maaltijden klaar kunt maken en gezellige tijden kunt beleven. 

Maatwerk keuken
Handgemaakte keuken
Keuken op maat laten maken

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan