Au Four Instagram

Instagram

Laat je inspireren door onze Instagram-pagina. Onderscheidend, verrassend en sfeervol. Bij Au Four is uniek de standaard.

Kookdemonstratie bijwonen

Een kookdemonstratie bijwonen

Het uitzoeken van nieuwe keukenapparatuur kan erg lastig zijn. Een kookdemonstratie is daarom dé uitgelezen kans om in een ongedwongen sfeer kennis te maken met alle mogelijkheden van een bepaald merk.

Tour d'au Four keuken

Tour d’au Four 2023

Hét woonevent van Limburg staat weer voor de deur. Kom op 18 en 19 maart naar onze inspirerende showroom. Samen met onze partners creëren wij een weekend vol inspiratie op het gebied van keukens, wonen en lifestyle.

ATAG Celsius Cooking

ATAG Celsius Cooking

De nieuwe Bora X BO oven is niet alleen een lust voor het oog maar kenmerkt zich ook aan haar multifunctionele talent. De Bora X BO combineert verschillende apparaten in één en is eenvoudig te bedienen. Laat gerechten gelijkmatig en geurloos garen, zelfs op drie verschillende bakplaten tegelijk.

Collectie keukens

Bekijk een greep uit onze collectie

Wat deze keuken uniek maakt is de combinatie van de warme en koele tinten. Het kook- en spoelgedeelte ligt tegenover elkaar. De mozaïektegeltjes in de nis zorgen voor een luxe uitstraling. Het zwevende zitgedeelte ter hoogte van het kookeiland is de finishing touch.

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Vraag hier ons magazine aan