Eiland keukens

Eiland keukens

Met een eiland keuken creëert u een sfeervolle keuken die garant staat voor eindeloze avonden vol gezelligheid. Eiland keukens zijn echte eyecatchers die niet meer weg te denken zijn uit de moderne design keukenvan nu.  Een eiland keuken maakt van uw keuken hét middelpunt van uw woning.

Exclusieve eiland keukens

Een keuken met eiland op maat

Bij Au four bent u aan het juiste adres voor een keuken met eiland op maat. Voor een eiland keuken heeft u voldoende ruimte nodig om elkaar niet in de weg te lopen, en om alle kasten en lades te kunnen openen. Een standaard keuken past vaak niet goed bij de ruimte. Kies daarom voor een luxe eiland keuken op maat die voorzien is van alle gemakken. Bij Au Four kunt u uw keuken samenstellen in diverse stijlen en opstellingen. Houdt u van moderne keukens of kiest u misschien toch liever voor een landelijke keuken met eiland? En kiest u voor een houten keukeneiland? Of misschien liever een zwart keukeneiland? U heeft de keuze uit verschillende materialen en kleuren voor de fronten, het keukenblad en de apparatuur waardoor uw keuken ook écht uniek zal zijn. Heeft u niet voldoende ruimte beschikbaar maar wilt u toch een klein keukeneiland? Bij Au Four denken we graag in oplossingen en weten we vaak ook in kleinere ruimtes een kleine eiland keuken of smal keukeneiland te realiseren.

Keukeneiland met bar of tafel

Er is niets gezelliger dan een lekker avondje koken, dineren en borrelen met familie en vrienden. Een eiland keuken met bar is hiervoor de perfecte keuken. In een keuken met zitplaatsen heeft u de kans om te socializen tijdens het koken, waardoor u niet meer alleen hoeft te koken. Onze professionele en ervaren keukenadviseurs helpen u graag met het samenstellen van uw keuken met eiland en bar. Of u nu een zwarte of een witte eiland keuken wilt, bij Au Four begeleiden we u in het gehele aankoopproces. En ook als u de keuken in gebruik heeft genomen zijn wij er uiteraard voor u bij eventuele vragen. Bent u toch op zoek naar een andere keukenstijl of opstelling? Ook voor landelijke keukens, greeploze keukens en andere bijzondere keukensbent u bij ons aan het juiste adres. Kom naar onze inspirerende keukenshowroom en laat u verrassen door exclusieve maatwerkeiland keukens. 

Moderne keuken met eiland

Een moderne keuken met eiland biedt vaak veel ruimte en flexibiliteit. Een moderne keuken is een echte leefomgeving, die niet alleen als keuken maar ook als ultieme relaxplek fungeert. Er zijn diverse kleuren waar u uit kunt kiezen als het gaat om een moderne keuken met kookeiland. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een witte, grijze of zwarte keuken met eiland. Ook zijn er verschillende opstellingen mogelijk, van een open tot aan een hoekkeuken met eiland. Ongeacht welke kleuren, materialen en opstelling u kiest, luxe keukens met kookeiland zijn altijd echte eyecatchers die uw interieur compleet maken.

Moderne keuken met eiland

Keukeneiland op maat kopen

Een eiland keuken kopen bij Au Four is een goede keuze. Bij ons is elke keuken uniek en straalt deze luxe en exclusiviteit uit. Uiteraard zijn onze eiland keukens op maat voorzien van de meest luxe en moderne apparatuur van merken zoals Miele, Bora enSiemens. Wij bieden u talloze mogelijkheden op het gebied van inbouwapparatuur. Het motto van Au Four is streven naar het hoogst haalbare. Maak online een afspraaken daag ons uit met uw keukenwensen. 

Luxe eiland keuken
Lichte eiland keuken
Maatwerk eiland keuken

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan