Complete keuken

Complete keuken

Een complete keuken die aan al uw wensen voldoet en volledig bij uw smaak past, dat is ieders droom toch? Bij Au Four garanderen wij u dat we deze droom uit zullen laten komen. Graag gaan onze keukenadviseurs samen met u in overleg over wat de beste keuze is voor u. We bepalen samen welke opstelling, keukenmeubels, verlichting, kleuren en materialen we zullen verwerken in uw droomkeuken. Natuurlijk nemen we ook de apparatuur, de montage en de afwerking mee in het totaalplaatje.

Complete keuken inclusief montage

Uw keuken compleet; van A tot Z

Au Four ontzorgt u volledig. Een complete keuken kopen waarbij wij al uw wensen omzetten in een prachtig ontwerp. Alles, maar dan ook echt alles is hierbij mogelijk. Zo past in het ene interieur misschien perfect een complete hoekkeuken, terwijl andere ruimtes zich meer lenen voor een rechte keuken die compleet aansluit op de omgeving. Wanneer u veel keukenruimte ter beschikking heeft en graag een gezellige verzamelplek van uw keuken wilt maken, is een complete keuken met kookeiland misschien wel wat voor u. Door deze sfeervolle en ruime opstelling kunt u tijdens het koken gezellig met uw huisgenoten of bezoek kletsen. Met een complete keuken met eiland kiest u dan ook voor een echte leefkeuken. We werken samen met o.a. Miele, Siemens, Gaggenau, Bora en ATAG zodat we u kunnen voorzien van apparatuur van de beste merken. Ook na aankoop van uw keuken staan we voor u klaar. We houden rekening met alle belangrijke elementen die komen kijken tijdens het gehele proces. Van A tot Z. 

Keuken compleet

Complete keuken inclusief montage

Bij Au Four denken we graag met u mee over hoe wij uw droomkeuken kunnen verwezenlijken in de beschikbare keukenruimte. Uniek is onze standaard en geen enkele keukenruimte is hetzelfde. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u zich prettig gaat voelen in uw nieuwe keuken. Voor alles vinden onze keukenadviseurs een passende oplossing. Of u nou op zoek bent naar een complete kleine keuken of wat meer ruimte ter beschikking heeft, wij helpen u graag. Geen enkel detail is voor ons onbelangrijk. Bij Au Four kunt u terecht voor uw droomkeuken: compleet met apparatuur, inclusief montage, passend binnen uw budget én aansluitend bij al uw wensen. We ontvangen u graag in onze showroom in Hoensbroek voor een adviesgesprek.

Complete keuken
Keuken compleet
Complete keuken inclusief montage

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan