Sous vide

Sous-vide met Miele

Gelijkmatig en zacht. In de stoomovens van Miele kunt u, uw gerechten bereiden volgens de sous-vide kookmethode. Het uiterlijk, de vorm én de vitaminen en mineralen van het gerecht blijven behouden.

Sous vide Miele

De voordelen van sous-vide koken

Het sous-vide bereiden van producten heeft vele voordelen. Het is niet alleen erg gezond en makkelijk, ook alle smaken blijven bewaard.

  • Smaakvoller eten
  • Controle op de temperatuur
  • Vitaminen en mineralen blijven bewaard
  • Gemakkelijk kruiden of marineren
  • Geen omkijken tijdens het koken

Zet de meest smaakvolle gerechten op tafel. Recepten die normaal te lastig zijn, worden nu heel erg gemakkelijk. Asperges, wild of coquilles veranderen in culinaire hoogstandjes.

Wat is sous-vide koken?

Sous-vide is een techniek waarbij producten vacuüm worden verpakt. Vervolgens worden deze gegaard op een constante temperatuur. Deze temperatuur kunt u instellen van 0 tot 100 graden. Hierdoor heeft u alle controle op het eindresultaat. Garen tot in de perfectie.

Een vacumeerlade

Om sous-vide te kunnen koken heeft u een vacumeerlade nodig. Zuurstof en lucht worden uit de vacuümzakken gezogen. Dit zorgt niet alleen voor een langere houdbaarheid van uw producten, maar ook voor een perfecte voorbereiding.  Gebruik uw vacumeerlade dan ook voor het marineren van vis, vlees of groenten.

>> Marineer vlees tot 40x sneller met een vacumeerlade

Sous vide oven

Miele apparatuur

Miele heeft diverse (combi-)stoomovens en vacumeerlades in haar assortiment. Met de Miele productadviseur op de website, vindt u altijd een apparaat dat perfect bij uw wensen past. In verschillende kleuren en afmetingen, met greep of compleet greeploos. Miele biedt het allemaal.

We helpen u graag verder in onze showroom. Kom de apparaten zelf ervaren. Onze adviseurs staan graag voor u klaar om u te voorzien van een vrijblijvend advies.

Kookdemonstraties

Met enige regelmaat organiseren wij kookdemonstraties in onze showroom. Zo kunt u zelf kunt ervaren hoe het is om te koken met hoogwaardige keukenapparatuur. Een professional van Miele verzorgt deze kookworkshop. U kunt hier gratis aan deelnemen. De kookdemonstratie start om 12.30 uur en om 14.30 uur. Neem contact op via info@aufour.nl voor meer informatie over kookdemonstraties van Miele en de beschikbare data.

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan