beton look keuken

Betonlook keuken

Een betonlook keuken is dé uitvinding voor de liefhebbers van de industriële en minimalistische stijl. Deze stoere keuken wordt gekenmerkt door de robuuste uitstraling en het gevoel van beton, maar dan zonder de nadelen van echt beton. Zo is een betonlook vaak een stuk goedkoper, makkelijker schoon te maken en minder zwaar vergeleken met echt beton.

Wat is mogelijk met een keuken in betonlook?

Afhankelijk van uw stijl, kunt u veel verschillende materialen en kleuren combineren met betonlook. Zo passen bij de industriële stijl materialen als roestvrijstaal, metaal en glas perfect bij een betonlook keuken. De combinatie van deze materialen zorgt voor een stoer, maar ook elegant eindresultaat. Wanneer u het stevige karakter van beton wat subtieler wilt verwerken in uw keuken, kunt u ook kiezen voor een keuken in betonlook met hout. Dit is namelijk de perfecte balans tussen stoere en warme elementen, wat resulteert in een stijlvolle en gezellige keukenruimte. In principe kunnen alle kleuren gecombineerd worden met een betonlook, aangezien het een vrij neutrale kleur is. We merken dat er drie kleuren erg populair zijn, namelijk zwart, wit en grijs. Een zwarte betonlook keuken is eigentijds en gedurfd en kan zowel passen bij de industriële als moderne stijl. Degenen die voor deze combinatie kiezen houden van een donkere keuken en trekken daarmee graag de aandacht. Een grijze betonlook keuken daarentegen is wat minder aanwezig en wordt juist gesierd door de eenvoud. Een betonlook lijkt qua tint veel op de grijze kleur, waardoor deze twee kleuren mooi samen in elkaar overlopen en één geheel vormen.

Keramiek keukenblad

Betonlook aanrechtblad; welke combinatie?

Betonlook kan op veel verschillende manieren terugkomen in uw keuken. Zo kunt u kiezen voor een betonlook muur in de keuken, of misschien wel betonlook keukenkasten. Maar over het algemeen wordt vaak gekozen voor een betonlook keukenblad. Er zijn diverse variaties mogelijk die mooi bij elkaar passen. Zo is de zwarte keuken met betonlook blad erg populair. Hierbij staat het contrast tussen licht en donker centraal, wat resulteert in een chique keuken met luxe uitstraling. Andersom is de combinatie ook mogelijk: een betonlook keuken met zwart blad. Wanneer u liever een wat lichtere keuken wilt, is de witte keuken met betonlookblad misschien wel een goede keuze voor u. Deze keuken heeft een wat frissere en ruimtelijkere uitstraling. Ook kunt u kiezen voor een middenweg tussen licht en donker, namelijk een antraciet keuken met betonblad. Deze kleuren vloeien mooi in elkaar over, van licht naar iets donkerder. Onze adviseurs helpen u graag met het ontwerpen van uw droomkeuken. Plan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek in.

beton look keuken
Een witte keuken met keramieken blad
Een designkeuken met grijs keramieken keukenblad

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan