Stijlvolle keukenmeubelen

Beige keuken

Als u op zoek bent naar een luxe keuken die makkelijk te combineren is, dan is de beige keuken misschien wel iets voor u. Het is niet voor niets dat beige een populaire kleur in de keuken is . Deze warme, neutrale kleur past bij bijna elke andere kleur en creëert een uitnodigende geheel.

 

Een beige keuken

Keuken beige; trendy en elegant

U kunt de beige kleur op verschillende manieren terug laten komen in uw keuken . Dit kan uiteraard in de vorm van een geheel beige keuken, waarin beige de boventoon voert. Er zijn verschillende uitvoeringen beige waar uit te kiezen is. Zo is er de beige hoogglans keuken, die voor een wat chiquere ambiance zorgt. Ook de mat beige keuken is een optie om te overwegen, wanneer u van een wat robuustere look houdt. Het is natuurlijk ook afhankelijk van uw interieurstijl  u het beste kunt kiezen. Zo is de een meer fan van een wat donkerdere beige kleur die naar bruin neigt, terwijl de ander misschien voor een lichtere zandkleur kiest. Een beige landelijke keuken wordt vaak vormgegeven met veel hout, waarop de kleur beige in hoogglans uitvoering mooi aansluit. Als u meer een liefhebber bent van de industriële of moderne stijl, dan kunt u misschien beter kiezen voor beige meteen matte afwerking. Twijfelt u nog over welke beige tint bij u past? Laat u dan alvast inspireren met ons inspiratieboek.

Beige bijkeuken

Mogelijke combinaties: beige keuken zwart blad

Aangezien beige gemakkelijk met andere kleuren rijmt, is er een ruim kleurenaanbod om uit te kiezen. Eén kleur blijft toch wel echt een klassieker, namelijk zwart. Ongeacht hoe u deze kleur ook combineert, het kan eigenlijk niet misgaan. Een manier om zwart te verwerken in de beige keuken, is in de vorm van een zwart keukenblad. Een beige keuken met zwart blad is een echte eyecatcher voor uw interieur. De samenvoeging van deze lichte en donkere tint zorgen voor een eigentijds en stijlvol design. Bij Au Four zijn alle combinaties mogelijk. Wij voorzien u graag van persoonlijk en deskundig advies voor het verwezenlijken van uw droomkeuken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek in met een van onze keukenadviseurs om uw wensen te bespreken.

Beige bijkeuken
Een grijze keuken met zitgedeelte
Stijlvolle keukenmeubelen

Volledig ontzorgd
worden in uw wensen?

Een adviesgesprek binnen 2 weken.

Inspiratieboek
aanvragen

Voor uw perfecte droomkeuken.

Inspiratieboek
btn icon Vraag hier ons magazine aan