Tour d'au Four 18 en 19 maart 2023

Tour d’au Four: 18 en 19 maart 2023

Na drie jaar weer helemaal terug van weggeweest: Tour d’au Four. Het woonevent van het zuiden. Samen met onze partners inspireren wij u op het gebied van keukens, wonen en lifestyle. Zaterdag 18 en zondag 19 maart. Een weekend vol inspiratie. Zes specialisten onder één dak in onze ruime keukenshowroom in Hoensbroek. U bent van harte welkom!

Tour d'au Four

Wat is Tour d’au Four?

Tour d’au Four is hét woonevent van Limburg. Dit jaar wordt Tour d’au Four voor de zesde keer georganiseerd voor iedereen die met bouw- of verbouwplannen rondloopt. Voor ons is de keuken de basis, maar alle andere elementen zijn net zo belangrijk om een prachtig totaalplaatje neer te zetten. Samen met onze partners laten wij daarom alle mogelijkheden en noviteiten zien op het gebied van wonen en (ver)bouwen.

We brengen tijdens Tour d’au Four alle facetten samen en gaan graag op een laagdrempelige manier in gesprek. De partners die betrokken zijn bij Tour d’au Four hebben gemeen dat het familiebedrijven zijn die kwaliteit bieden. Tijdens dit intieme woonfestival willen we u laten zien wie we zijn en wat we kunnen.

Tour d'au Four hapjes

Wat kan u verwachten?

In een inspirerende setting wordt u als klant meegenomen in de wondere wereld van keukens, interieur en alles op het gebied van wonen. We tonen u, elk vanuit ons eigen vakgebied, het nieuwste en het mooiste. Het perfecte moment om op een laagdrempelige manier inspiratie op te doen. U wordt als klant meegenomen in de wondere wereld van keukens, interieur en alles op het gebied van (ver)bouwen. We tonen u, elk vanuit ons eigen vakgebied het nieuwste en het mooiste.

We hebben allen een hart voor de zaak en gaan voor kwaliteit. Alleen het beste is goed genoeg. Met dit motto zijn we ook dit jaar weer aan de slag gegaan om dit event tot een groots succes te maken. Kom sfeer proeven bij ons, of een van onze partners in de keukenshowroom van Au Four.

Tour d'au Four 2023

Wat staat er op de planning?

Bloemen Parket is aanwezig voor deskundig advies op het gebied van vloeren, Jack Waayen voor beeld & geluid. Voor advies op het gebied van woninginrichting is Rob Stassen aanwezig en bij Moonen Bouw kunt u terecht voor bouwkundig advies. Berden Design showt u prachtige designmeubelen.

Daarnaast vinden er kookworkshops plaats van ATAG en Bora en toont een professional van Quooker alle mogelijkheden. Onder het genot van een hapje van Smaak en Vermaak kunt u deelnemen aan een wijnproeverij van Vinolo of genieten van een kop vers bereide koffie van Blanche Dael. 

Graag tot ziens in onze showroom aan de Akerstraat-Noord 350 in Hoensbroek. U bent van harte welkom op zaterdag 18 maart van 10.00 – 16.00 uur of zondag 19 maart van 12.00 – 17.00 uur.

Tour d'au Four (2)
Tour d'au Four (2)

Plan uw route

”Uniek is de standaard”

Met passie voor het vak en een creatieve denkwijze helpen wij u graag bij de realisatie van uw droomkeuken. Wij streven naar het hoogst haalbare en ontzorgen van A tot Z.

Matzwarte keuken met kookeiland

Over ons

Luxe keukens op maat van de hoogste kwaliteit. Bij Au Four is uniek de standaard. We hebben een breed aanbod kleuren, materialen en apparatuur om uw luxe keuken te realiseren. Bent u op zoek naar een luxe moderne keuken of een luxe landelijke keuken? Of wilt u juist een houten keuken of een zwarte keuken? Samen met onze adviseurs kunt u uw keuken samenstellen. De getoonde keukens op onze website dienen als voorbeeld: Wij bieden maatwerk oplossingen. Elk ontwerp is uniek. We willen dat u trots op uw keuken kunt zijn. Daarom letten we graag op de details die uw keuken zo bijzonder maken.

Zwarte keuken industrieel
Keuken industrieel landelijk
Tour d'au Four Au Four
Luxe leefkeuken met zitgedeelte
Luxe leefkeuken met koffienis
Een houten keuken met kastenwand
Luxe leefkeuken met kookeiland
Au Four Instagram
Vraag hier ons magazine aan