Kookdemonstratie

Tour d’au Four

Tour d’au Four staat weer voor de deur. Op zaterdag 18 en zondag 19 maart in de keuken showroom van Au Four in Hoensbroek. Een weekend vol inspiratie op het gebied van keukens, wonen en lifestyle.

Au Four laat dit weekend samen met haar partners alle noviteiten op keuken- en interieurgebied zien in een inspirerende setting tijdens het jaarlijkse woonevent Tour d’au Four. U wordt als klant meegenomen in de wondere wereld van keukens, interieur en alles op het gebied van (ver)bouwen. We tonen u, elk vanuit ons eigen vakgebied het nieuwste en het mooiste.

We hebben allen een hart voor de zaak en gaan voor kwaliteit. Alleen het beste is goed genoeg. Met dit motto zijn we ook dit jaar weer aan de slag gegaan om dit event tot een groots succes te maken. Kom sfeer proeven bij ons, of een van onze partners in de keukenshowroom van Au Four.

  • Bloemen Parket – Vloeren
  • Jack Waayen – Beeld & Geluid
  • Rob Stassen – Woninginrichting
  • Moonen Bouw – Bouwkundig advies
  • Berden Design – Designmeubelen

Daarnaast vinden er diverse kookworkshops plaats van Quooker, ATAG en Bora, kunt u genieten van een hapje van Smaak en Vermaak en verzorgt Vinolo een wijnproeverij. Ook Blanche Dael is aanwezig om u te voorzien van een heerlijke kop koffie.

Graag tot ziens in onze showroom.

Team Au Four
Paul, René & Suzanne

Tour d’au Four:

Zaterdag 18 maart van 10.00 – 16.00 uur
Zondag 19 maart van 12.00 – 17.00 uur

Au Four
Akerstraat-Noord 350
Hoensbroek

Tour d'au Four hapjes
Tour d'au Four keuken
Tour d'au Four interieur
Tour d'au Four
Tour d'au Four event
Tour d'au Four vloer
Tour d'au Four kookdemonstraties
Vraag hier ons magazine aan