Uniek is de standaard
Eigen binnenhuisarchitecten
Eindeloze mogelijkheden
Inspirerende showroom
Maatwerk keukens

Showroomkeuken K5

Het ultieme greeploze design. Het eiland is voorzien van lades welke volledig elektrisch geopend kunnen worden. U ziet hierdoor ook geen greeplijst, waardoor het eiland er nog strakker uitziet. Deze greeploze designkeuken is uitgevoerd in de kleuren polarwit met lavagrijs hoogglans lak.

Laden..
Showroomkeukens
Showroom keukens
Showroom keukens
Showroomkeukens
Showroomkeukens
Showroom keukens
Showroom keukens
Showroomkeukens

In de greeploze kastenwand is een nis gecreëerd. Deze is volledig bekleed met composiet. Hetzelfde is gedaan met de nis aan de voorzijde van het eiland. De keuken is voorzien van Siemens apparatuur.

Prijs: elk aannemelijk bod

Meer informatie over deze keuken? Neem contact met ons op.

Volledig ontzorgd worden in uw wensen?

Een afspraak binnen 2 weken. Maak een afspraak

Download inspiratieboek

Voor uw perfecte droomkeuken Download nu
Au Four Keukens

Showroomkeukens bij Au Four

Voordelige showroomkeukens koopt u bij Au Four. We volgen de keuken trends op de voet en daarom vernieuwen we onze keuken showroom met enige regelmaat. Onze showroomkeukens zijn van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan keukenapparatuur van Miele, Siemens of Bora, een keukenblad van composiet, graniet of keramiek. Of zelfs een marmer keukenblad.

De showroomkeukens die plaats maken voor nieuwe keukens, gaan extra voordelig geprijsd de verkoop in. Zo kunt u voordelig een nieuwe keuken kopen.

Een keuken kopen

We helpen u graag bij het kopen van een (showroom) keuken. Een nieuwe keuken kopen kan erg lastig zijn en daarom helpen we u graag. We nemen de tijd voor u. Een keuken op maat, exclusief voor u ontworpen. We hebben diverse stijlen zoals moderne keukens, greeploze keukens, landelijke keukens en houten keukens. Of gaat u liever voor een industriële of zwarte keuken? Alles is mogelijk.

Breng een bezoek aan onze inspirerende keukenshowroom in Hoensbroek, Limburg. Volop keuken inspiratie. Design keukens op maat. Bij Au Four is uniek de standaard.

Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!