Uniek is de standaard
Eigen binnenhuisarchitecten
Eindeloze mogelijkheden
Inspirerende showroom
Maatwerk keukens

Showroomkeuken K1

Een echt houten maatwerk keuken, waarbij de fronten vervaardigd zijn van massief hout. In de fronten zijn de nerven en noesten van het hout nog goed zichtbaar. Hierdoor krijgt u een echt authentieke keuken, alleen bij u thuis te bewonderen. Het hout wordt hier gecombineerd met een betonnen werkblad.

Laden..
showroomkeukens hout
showroomkeuken
showroomkeukens
showroomkeukens hout
showroomkeuken pitt cooking
showroomkeukens
pitt cooking
showroomkeukens hout
showroomkeuken
showroomkeukens
showroomkeukens hout
showroomkeuken pitt cooking
showroomkeukens
pitt cooking

De keuken is voorzien van een koelkast, een vrieskast en een vaatwasser met zes programma’s. Daarnaast bevat deze keuken een Quooker en hebben we Pittcooking verwerkt in het blad. Een inbouw afzuigunit van Novy, een multifunctionele stoomoven met sous-vide van AEG en een multifunctionele heteluchtoven met magnetronfunctie ook van het merk AEG.

Prijs: elk aannemelijk bod

Meer informatie over deze keuken? Neem contact met ons op.

Volledig ontzorgd worden in uw wensen?

Een afspraak binnen 2 weken. Maak een afspraak

Download inspiratieboek

Voor uw perfecte droomkeuken Download nu
Au Four Keukens

Showroomkeukens bij Au Four

Voordelige showroomkeukens koopt u bij Au Four. We volgen de keuken trends op de voet en daarom vernieuwen we onze keuken showroom met enige regelmaat. Onze showroomkeukens zijn van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan keukenapparatuur van Miele, Siemens of Bora, een keukenblad van composiet, graniet of keramiek. Of zelfs een marmer keukenblad.

De showroomkeukens die plaats maken voor nieuwe keukens, gaan extra voordelig geprijsd de verkoop in. Zo kunt u voordelig een nieuwe keuken kopen.

Een keuken kopen

We helpen u graag bij het kopen van een (showroom) keuken. Een nieuwe keuken kopen kan erg lastig zijn en daarom helpen we u graag. We nemen de tijd voor u. Een keuken op maat, exclusief voor u ontworpen. We hebben diverse stijlen zoals moderne keukens, greeploze keukens, landelijke keukens en houten keukens. Of gaat u liever voor een industriële of zwarte keuken? Alles is mogelijk.

Breng een bezoek aan onze inspirerende keukenshowroom in Hoensbroek, Limburg. Volop keuken inspiratie. Design keukens op maat. Bij Au Four is uniek de standaard.

Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!