Laden..
Spelen met licht

Spelen met licht

Terug naar archief
Uniek is de standaard
Eigen binnenhuisarchitecten
Eindeloze mogelijkheden
Inspirerende showroom
Maatwerk keukens

Binnen kijken bij een moderne keuken

Moderne keukens zijn tijdloos. Zo ook deze moderne keuken met veel licht inval. We kijken ook graag met u mee hoe we met licht een bijzondere sfeer kunnen creëren. Niet alleen de keuken is belangrijk. We denken ook graag mee over de gehele ruimte. En als u wilt de aansluitende ruimtes.

“Welkom in deze prachtige keuken met inpandige patio als blikvanger. ”

Tal van luxe apparaten, waaronder een Amerikaanse koelkast, zijn stijlvol verwerkt in een relatief kleine ruimte. Oosterse invloeden herleven dankzij de luxe teppanyaki plaat in het kookeiland. Heerlijk kokkerellen terwijl uw gasten worden geëntertaind door uw eigen meesterschap. Ruimtelijkheid wordt gecreëerd dankzij de enorme keramische vloertegels met afmetingen van 120×120 cm. Ook voor vloertegels kunt u bij ons terecht.

Advies op maat voor elke keukenruimte

We helpen u graag bij de realisatie van uw nieuwe keuken. Design keukens, luxe keukens, moderne keukens, compacte keukens of houten keukens. Bij Au Four is niet voor niets uniek de standaard. Vraag vrijblijvend een afviesgesprek aan of kom eens langs in onze keukenshowroom in Hoensbroek. We bieden maatwerkoplossingen voor elke keukenruimte.

Volledig ontzorgd worden in uw wensen?

Een afspraak binnen 2 weken. Maak een afspraak

Download inspiratieboek

Voor uw perfecte droomkeuken Download nu
Au Four Keukens
Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!