Laden..
Uniek is de standaard
Eigen binnenhuisarchitecten
Eindeloze mogelijkheden
Inspirerende showroom
Maatwerk keukens

Binnen kijken bij familie Buhler

De wens van familie Buhler was: een ruimte creëren waarbij de keuken en woonkamer met elkaar in verbinding zouden staan. En dat is gelukt. Daarnaast wilden zij een groot werkblad, voldoende opslag voor spullen en alle apparatuur binnen handbereik. Aan ons de taak om deze wensen samen te laten komen in een prachtig keukendesign.

Onze vorige keuken was weggestopt, nu mocht de keuken zichtbaar zijn.

´Na een periode zoeken naar keukens,  vooral online, zijn we via kennissen bij Au Four in Hoensbroek uitgekomen. Tijdens een goed gesprek in de showroom heeft René onze ruimtes moeiteloos ingericht. Het ontwerp vonden we zeer verrassend.´

De kleur van de houten tafel hebben we terug laten komen in drie van de negen bovenkasten. Het eiland en de ruime eettafel staan in verbinding met elkaar. De tafel zweeft als het ware in het eiland. Vanuit de woonkamer gezien een heel mooi detail.

Vooral de geïntegreerde tafel in het eiland vinden we geweldig.

´Ondanks dat we voor een lichte keuken gingen, zijn we met een zwarte keuken geëindigd. We hebben echt het gevoel dat de donkere keuken de ruimte lichter heeft gemaakt. Het zijn juist de donkere kleuren die elkaar versterken.´

De kookplaat van Bora met werkbladafzuiging geeft enorm veel vrijheid. Het zijn de details die onze keuken uniek maken. De kleur van spoelbak komt bijvoorbeeld terug in de inbouwapparatuur. De stopcontacten zijn verwerkt in het werkblad en hebben een donkere kleur. Ook de zwarte Quooker past precies in het plaatje.

Volledig ontzorgd worden in uw wensen?

Een afspraak binnen 2 weken. Maak een afspraak

Download inspiratieboek

Voor uw perfecte droomkeuken Download nu
Au Four Keukens
Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!