Laden..
Uniek is de standaard
Eigen binnenhuisarchitecten
Eindeloze mogelijkheden
Inspirerende showroom
Maatwerk keukens

Binnen kijken bij familie Barany

De keukenruimte was het laatste project in huis dat nog aangepakt diende te worden. Hiervoor kwam de familie Barany naar Au Four. Hun wens: een keuken die geruisloos in de ruimte op kan gaan.

Onze vorige keuken was weggestopt, nu mocht de keuken zichtbaar zijn.

De keuken staat centraal, tussen twee woongedeelten in. Vanuit alle invalshoeken is deze dan ook te zien.  Vanuit het zitgedeelte kijkt de familie Barany naar een dubbele vormwand met een terugvallende plint om zo een zwevend effect te krijgen.

Vanuit de tafel ziet u een strak en eenvoudig ontwerp. Het hart van het eiland staat tegenover het hart van de hoge kasten. Het Corian keukenblad loopt door tot op de grond.

Onze wens? Een keuken wat geruisloos in de ruimte op kan gaan.

´De koffie inbouwmachine kunnen we echt niet meer missen en de kookplaat van Bora met werkbladafzuiging geeft enorm veel vrijheid. Het zijn de details die onze keuken uniek maken. De kleur van spoelbak komt bijvoorbeeld terug in de inbouwapparatuur. De stopcontacten zijn verwerkt in het werkblad en hebben een donkere kleur. Ook onze Quooker is zwart en past precies in het plaatje. We zijn super tevreden en genieten elke dag.’

Volledig ontzorgd worden in uw wensen?

Een afspraak binnen 2 weken. Maak een afspraak

Download inspiratieboek

Voor uw perfecte droomkeuken Download nu
Au Four Keukens
Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!