Uniek is de standaard
Eigen binnenhuisarchitecten
Eindeloze mogelijkheden
Inspirerende showroom
Maatwerk keukens

Strakke keuken met eiland

Deze strakke keuken is een echte eyecatcher. Een prachtige combinatie van hoogglans lak, mat lak, hout en glas. Een keuken met het kook- en spoelgedeelte tegenover elkaar. Het toonbeeld van symmetrie. De bovenkasten zijn elektrisch te openen en te sluiten. Hier hebben we gekozen voor een werkbladafzuiging, voor een open uitstraling. Ook uniek aan deze keuken is de donkere servieskast met ingebouwde verlichting.

Laden..
moderne keuken
moderne keuken met eiland
moderne keuken met eiland
Quooker
moderne keuken
moderne keuken met eiland
moderne keuken met eiland
Quooker

Apparatuur en keukenblad

Deze keuken bevat een inductiekookplaat met kookveldafzuiging. De kookplaat heeft een strak design. Verder bevat de keuken een geïntegreerde koelkast en vriezer, een combi-stoomoven, een oven met magnetron en een vaatwasser van het merk ATAG. Een Quooker kan natuurlijk ook niet ontbreken. Koud, warm én kokend water in één. Het keukenblad is van composiet

Er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van inbouwapparatuur. Wij werken samen met diverse topmerken zoals Miele, Bora, Quooker, Siemens en ATAG. Daarnaast werken we met keukenbladen van onder andere keramiek, graniet, composiet, corian en marmer.

Wilt u meer informatie over onze keuken collectie? 

Volledig ontzorgd worden in uw wensen?

Een afspraak binnen 2 weken. Maak een afspraak

Download inspiratieboek

Voor uw perfecte droomkeuken Download nu
Au Four Keukens
Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!