Quooker Fusion

Koud, warm en kokend water komen uit één, eenvoudig en veilig te bedienen kraan: de Quooker Fusion. De kokendwaterkraan en mengkraan zijn namelijk gecombineerd. Deze kraan is uitermate veilig dankzij de kindveilige druk-draai knop die rood oplicht bij aanraking.

De Quooker Fusion is energiezuinig, waterbesparend, ruimtebesparen, veilig en vooral tijdbesparen. De kraan wisselt direct van koud naar kokend water en andersom. Met een simpele draai aan de knop. De kraan is leverbaar met een rechte of ronde uitloop en in diverse kleuren. Kiest u voor een RVS, chroom, zwarte of gouden Quooker Fusion?

Au Four Keukens

Fusion Square

Au Four Keukens

Classic Fusion Square

Au Four Keukens

Fusion Square Zwart

Au Four Keukens

Fusion Round

Au Four Keukens

Classic Fusion Round

Au Four Keukens

Fusion Round Zwart

Toch liever een andere variant? Bekijk ook eens de Quooker Flex of de Quooker Twintaps.

Hoe werkt een Quooker?

Met een Quooker heeft u altijd kokend water bij de hand, direct uit de kraan. Het is makkelijk en bespaart dagelijks veel tijd. Ook is het een veilige en kindvriendelijke keuze. Een duurzame keuze voor de keuken en het scheelt ruimte op uw aanrecht. Een echte eyecatcher.

 • Pasta koken
 • Thee maken
 • Chocolade smelten
 • Boillon maken
 • Chocolade smelten
 • Vis pocheren
 • Tomaten ontvellen
 • Afwas voorspoelen
 • Potten steraliseren
 • IJslepel verwarmen
 • Noedelsoep maken
 • Spoelbak schoonspoelen

Ruimte besparend

Een Quooker bespaart ruimte op uw keukenblad. Daar waar anders een waterkoker zou staan, kan nu gesneden, gekneed en gechopt worden. Het reservoir is zo compact dat ook onder uw aanrecht of in uw keukenkast ruimte ontstaat.

Een veilige keuze

Een Quooker is de meest veilige keuze voor elk huishouden. De waterstraal is weliswaar heet, maar niet massief. Het bestaat uit kleine druppeltjes. En dat is een groot verschil met de massieve plens water uit een waterkoker.

Multi inzetbaar

Pasta of rijst koken, asperges blancheren, snen een kop thee zetten of een melkflesje bereiden voor uw kleine. U zult er versteld van staan waar u de Quooker allemaal voor kunt gebruiken. Laat u verrassen door de mogelijkheden.

Zuiver water 

Een actiefkoolfilter in het reservoir zuivert het water. Het water wordt goed doorgekookt omdat het in het reservoir bij een temperatuur van 110°C bewaard wordt. Het doorkoken van water brengt het kalkgehalte naar beneden. Met de Quooker Cube ook bruisend water.

Au Four Keukens

Quooker CUBE

Koel bruisend & gefilterd water met de CUBE.
De CUBE komt onderin uw keukenkastje te staan, naast het Quooker reservoir. De CUBE kunt u combineren met alle Quooker kranen.

Au Four Keukens

Quooker Flex

Een kokendwaterkraan met flexibele uittrekslang. Uitermate veilig en aansluiting met de CUBE is mogelijk.

Welk reservoir kiest u?

Quooker heeft verschillende reservoirs ontwikkeld. Allemaal voorzien van de gepatenteerde hoogvacuümisolatie, waardoor het water op energiezuinige wijze op temperatuur wordt gehouden. Het stand-by verbruik is maar 5 cent per dag.

PRO3

Dit reservoir geeft 3 liter direct kokend water. Met een diameter van slechts 150mm en een hoogte van 400mm. Lekker compact. U houdt voldoende ruimte over in uw keukenkastje.

COMBI

Dit reservoir geeft maar liefst 7 liter direct kokend water af of 15 liter warm water (60 graden). Het wachten op warm water is verleden tijd. Deze heeft een diameter van 200mm en een hoogte van 470 mm.

COMBI PLUS

Ook dit reservoir geeft 7 liter direct kokend water, maar ook onbeperkt warm water. De COMBI PLUS is aangesloten op zowel de koud- als warmwaterleiding. Deze heeft dezelfde afmetingen als het COMBI reservoir.

Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!