Quooker Fusion

Koud, warm en kokend water komen uit één, eenvoudig en veilig te bedienen kraan: de Quooker Fusion. De kokendwaterkraan en mengkraan zijn namelijk gecombineerd. Deze kraan is uitermate veilig dankzij de kind veilige druk-draai knop die rood oplicht bij aanraking.

De kraan is leverbaar met een rechte of ronde uitloop en in diverse kleuren. Bent u op zoek naar een landelijke keuken? Dan past de Quooker Fusion Classic wellicht goed bij u. Ook deze is leverbaar in rechte en ronde uitloop. De Fusion is leverbaar in chroom, roestvrij staal, zwart, goud en messing patina.

De kraan wisselt direct van koud naar kokend water en andersom. Met een simpele draai aan de knop. Natuurlijk wel geheel kindvriendelijk. Het gaat namelijk om een dubbel-druk-draai bedieningsknop. Ook heeft de Quooker een druppelvormige, niet massieve waterstraal die geen verbrandingen veroorzaakt.

Au Four Keukens

Nieuw: Quooker Messing Patina

De Messing Patina Quooker-kraan is als een goede fles wijn. Geef hem even de tijd en hij wordt steeds mooier. De patina is een laag die op het messing ontstaat door oxidatie. Deze verandert langzaam van kleur, en wordt plaatselijk lichter of donkerder. Daarom is elke Messing Patina kraan uniek! Een echte eyecatcher in uw nieuwe keuken.

Au Four Keukens

Fusion Square

Au Four Keukens

Fusion Square Zwart

Au Four Keukens

Classic Fusion Square

Au Four Keukens

Fusion Round

Au Four Keukens

Classic Fusion Round

Au Four Keukens

Fusion Round Zwart

Ruimte besparend

Een Quooker bespaart ruimte op uw keukenblad. Daar waar anders een waterkoker zou staan, kan nu gesneden, gekneed en gechopt worden. Het reservoir is zo compact dat ook onder uw aanrecht of in uw keukenkast ruimte ontstaat.

Een veilige keuze

Een Quooker is de meest veilige keuze voor elk huishouden. De waterstraal is weliswaar heet, maar niet massief. Het bestaat uit kleine druppeltjes. En dat is een groot verschil met de massieve plens water uit een waterkoker.

Multi inzetbaar

Pasta of rijst koken, asperges blancheren, snen een kop thee zetten of een melkflesje bereiden voor uw kleine. U zult er versteld van staan waar u de Quooker allemaal voor kunt gebruiken. Laat u verrassen door de mogelijkheden.

Zuiver water 

Een actiefkoolfilter in het reservoir zuivert het water. Het water wordt goed doorgekookt omdat het in het reservoir bij een temperatuur van 110°C bewaard wordt. Het doorkoken van water brengt het kalkgehalte naar beneden. Met de Quooker Cube ook bruisend water.

Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!