Een stoomoven voor gezond koken

Door te stomen blijven smaak, vitaminen en voedingsstoffen behouden. Erg gezond dus. Daarbij is het ook nog praktisch: mensen die goed willen eten, maar niet veel tijd hebben om te koken, kunnen vooraf bereide gerechten gemakkelijk opwerken in een stoomoven. Warm bijvoorbeeld groenten op met stoom en ze blijven knapperig en lekker.
Laden..

Een stoomoven

Kook smakelijke en voedzame maaltijden met een stoomoven. Lekker en gezond. Er wordt alleen hete stoom gebruikt om het voedsel in de stoomkoer te koken, dus groente blijft stevig en aardappels behouden hun bite.

  • Gezond en vetarm. U heeft geen boter of olie nodig voor de bereiding.
  • Smaak, kleur, vitaminen en mineralen blijven behouden
  • Bereiden van meerdere maaltijden mogelijk

Een combi-stoomoven

Combi-stoomovens kunnen alles wat een gewone hetelucht oven ook kan, maar de toevoeging van stoom aan uw gerechten geeft een extra dimensie aan het koken. Of u nu een ervaren kok bent of niet, voor iedereen bieden deze combi-stoomovens een uitkomst. Kook met stoom, rooster met de heteluchtfunctie of doe beide. Door de innovatieve combinatie van stoom en de heteluchtfunctie zijn ze niet alleen ideaal voor vlees, vis en groente, maar ook voor brood, cake en gebraad.

De voordelen van een combi-stoomoven

  • Een bakoven en stoomoven in één. Ruimtebesparend dus.
  • Ontdooien, opwarmen, pocheren, grillen, bakken en stomen.
  • Door te stomen blijven vitaminen, smaak en voedingsstoffen behouden.
  • Minder vaat en minder schoonmaken

Volledig ontzorgd worden in uw wensen?

Een afspraak binnen 2 weken. Maak een afspraak

Download inspiratieboek

Voor uw perfecte droomkeuken Download nu
Au Four Keukens
Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!