Laden..
Een Bora kookplaat past in elke keuken

Een Bora kookplaat past in elke keuken

Terug naar archief

Een Bora kookplaat met afzuiging is altijd een goede keuze. 

Het einde van de afzuigkap. Bora haalt de geur- en vetdeeltjes rechtstreeks uit het kookgerei; de kookdampen kunnen niet eerst opstijgen en zich hinderlijk in de ruimte verspreiden. Bora biedt meerdere voordelen.

  • Schone lucht
  • Stille motoren
  • Vrij, onbelemmerd zicht
  • Reinigingscomfort
  • Designvrijheid
Au Four Keukens

Schone lucht en stille motoren

De vrijgekomen vetdeeltjes worden efficiënt opgevangen in het roestvrijstalen vetfilter. Koken alsof u in de frisse lucht staat dus. Daarnaast zijn de motoren aanzienlijk stiller dan traditionele afzuigkappen. Traditionele afzuigkappen produceren op hoofdhoogte zo’n 70 dB (A) aan geluidshinder. Bij Bora heeft u geen hinder. Op de hoogste stand ligt het geluidsniveau zelfs nog lager dan bij het bakken van een steak.

Vrij, onbelemmerd zicht

Geen storende afzuigkap op hoofdhoogte. Dit is ideaal als u op zoek bent naar een keuken met kookeiland. Op deze manier kunt u de rest van de ruimte verbinden met de keuken, zonder een afzuigkap in uw zicht. Geen gebogen houding meer, geen damp meer die uw zicht belemmert – of zorgt voor een aangeslagen bril.

Reinigingscomfort

Het schoonmaken van een Bora is eenvoudig. De drie bewegende onderdelen kunt u heel eenvoudig, zonder gereedschap demonteren en in de vaatwasser plaatsen. Waarom moeilijk als het makkelijk kan?

Design vrijheid

Bijna alles is mogelijk. U kunt uw Bora geheel samenstellen en op bijna elke plek in de keuken. Voor het venster, onder het schuine dak of op een kookeiland zonder storende afzuigkap. Kom eens langs in onze showroom en vraag naar alle mogelijkheden.

Au Four Keukens

Vraag ons gratis inspiratieboek aan! Vraag ons gratis inspiratieboek aan!