ATAG - Unieke actie 

We bieden u als klant vanaf heden 10 jaar garantie* aan bij aankoop van tenminste 4 ATAG apparaten. Dit betekent 8 jaar bovenop de wettelijk bepaalde termijn van 2 jaar.  

Zonder enige restricties, vallen alle producten van het merk ATAG (m.u.v. onderdelen, accessoires en kranen) binnen deze unieke garantie. Het enige wat u dient te doen is voor tenminste 4 apparaten uit de verschillende productgroepen van ATAG te kiezen. 

Bij ATAG draait het om kookplezier. De ene dag bereidt u een verse maaltijd, een andere keer gaat het om de passie uw gasten iets bijzonders voor te schotelen. De hoogwaardige kookapparatuur helpt u hierbij. 

 

 

 

* eerste 2 jaar volledige garantie. De 8 resterende jaren erop betaal je enkel en alleen de voorrijkosten. De montagekosten en onderdelen zijn voor rekening van ATAG

MAAK NU ONLINE EEN AFSPRAAK 


Graag nemen wij uitgebreid de tijd voor u, om goed te luisteren naar uw wensen. Om er zeker van te zijn dat onze binnenhuisarchitecten of adviseurs deze tijd voor u kunnen nemen, is het verstandig om vooraf een afspraak te maken. U bent dan verzekerd dat wij ruim de tijd voor u kunnen nemen.

Maak nu een afspraak in onze agenda en wij bellen u terug om de afspraak te bevestiging. U kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken +31(0)45-5284050 


 

JA, ik wil graag online een afspraak maken

 

RadDatePicker
Open the calendar popup.

Contact

 
Au Four
Akerstraat-Noord 350
6431HX Hoensbroek 
045-5284050

info@aufour.nl

Route

Plan uw route naar onze showroom

Foto Gallery